La cambra pròpa

La cambra pròpa

dissabte, 23 de setembre de 2017

El silenci de les cases, presentat a la Biblioteca de Cabrils (El Maresme)

La Directora de la Biblioteca de Cabrils, donant la benvinguda als assistents. Foto. L.Bosch

Ahir divendres 22, a dos quarts de nou del vespre, la Biblioteca de Cabrils, en col·laboració amb el Museu Municipal va  acollir a l'escriptora Maria Sanplà, autora de la novel·la EL SILENCI DE LES CASES.

Va obrir l'acte, la directora de la Biblioteca, sra. Bàrbarà Gonzàlez, donant la benvinguda a tots els assistens. Un cop fetes les presentacions, va cedir la paraula al Dr. Jordi Montlló, alumne del grup d'escriptura literària que des de fa anys l'escriptora imparteix al municipi d'Argentona.

La sala, plena de gom a gom, va escoltar amb atenció la presentació. El Dr. Montlló va anar desglossant alguns dels paràgrafs més punyets i emotius de la novel·la i l'escriptora va llegir-ne alguns d'ells en un silenci total.

En acabar, el Dr. Montlló va convidar als assitents a intervenir  i l'escriptora va contestar totes les preguntes en un ambient acollidor i distès.

Un cop finalitzades les intervencions, es va convidar a tothom a compartir un tast mentre l'autora signava llibres.


Vídeo amb el Dr. Jordi Montlló i l'escriptora Maria Sanplà: 
Imatges

El Dr. Jordi Montlló i l'escriptora durant la presentació. Foto: L. Bosch
Públic assitent. Foto: L. BoschJordi Montlló i Maria Sanplà durant l'entrevista. Foto: L. BoschJordi Montlló i Maria Sanplà durant la intervenció del Públic. 
Foto: Júlia Montlló


Biblioteca de Cabrils. Assitents a la presentació del llibre. Foto. L. Bosch
Biblioteca de Cabrils. Assitents a la presentació del llibre. Foto. L. BoschL'escriptora dedicant un dels llibres. Foto: Júlia MontllóL'alcaldessa, sra. Lina Morales i varis dels assitents durant la signatura de 
llibres. Foto: Júlia Montlló


Montserrat Rodó durant la seva intervenció. Foto: Júlia Montlló